√  BOVAG vakgarage    √  Reparatie alle merken    √  Scherpe tarieven

 

Autobedrijf Kaja

APK in Rotterdam

apk in Rotterdam

Voor periodieke onderhoud en APK in Rotterdam van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verrichten het onderhoud aan ieder merk en type auto. Tijdig en regelmatig onderhoud zorgt
ervoor dat u veilig rijdt en dat u hogere kosten kunt voorkomen.

Onderhoud en service check

Tijdens de standaard onderhoudsbeurt wordt uw auto geïnspecteerd op 50 tot 100 punten. Deze worden specifiek voorgeschreven door de autofabrikant, alsmede de onderhoudsinterval van de auto. Indien blijkt dat er een punt van aandacht naar boven komt tijdens de controle, krijgt u van ons een melding over de status en de eventuele kosten die het met zich meebrengt om onderdelen te vervangen. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt altijd de motorolie en de oliefilter vervangen.

Standaard onderhoudsbeurt

Wij rekenen een vast tarief voor kleine onderhoudsbeurten. Vanaf € 90,-( incl. btw) kunt u bij ons al terecht. Afhankelijk van hoeveelheid en type olie kan dit bedrag toenemen tot  € 150,- (jncl. btw). U kunt op afspraak de auto ‘s-ochtends bij ons brengen en dezelfde dag weer ophalen. Mochten er onderdelen moeten worden vervangen en besteld naar aanleiding van controle, dan nemen wij met u contact op om te plannen wanneer de reparatie kan worden uitgevoerd. Cruciale onderdelen en vloeistoffen als remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat worden altijd geïnspecteerd.

Aanvullende onderhoudsbeurt

Naast de standaard onderhoudsinspectie worden tijdens de aanvullende onderhoudsbeurt  specifieke onderdelen als bougies, interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter gecontroleerd en vervangen. Ook worden gecontroleerd of de distributieriem moet worden vervangen conform fabrieksopgave. Tijdens de onderhoudsbeurt stellen wij vast of en welke aanvullende werkzaamheden nodig zijn.

Apk in Rotterdam

Een Apk-keuring kost bij ons € 56,- all-in. Dit is dus inclusief btw en afmelden. Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test rekenen wij géén extra kosten. De Apk-keuring staat los van onderhoud aan uw auto. Wij voeren dus tijdens de Apk keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus ook geen extra kosten. Indien blijkt dat er reparaties noodzakelijk zijn om uw auto aan de keuringseisen te laten voldoen, dan krijgt u vooraf een prijsopgave.

Combineer uw APK met een onderhoudsbeurt

Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Ideaal, want u bespaart zo tijd en geld! Combineert u een APK keuring met een grote beurt, dan krijgt u van ons de APK keuring kado.

Wat als ik geen onderhoudsbeurt laat uitvoeren?

De basis onderhoudsbeurt, jaarlijks of 2-jaarlijks, is belangrijk omdat de auto gecontroleerd wordt op aspecten die de betrouwbaarheid en veiligheid waarborgen. Tevens is het belangrijke de onderhoud op tijd te verrichten voor het behouden van de fabrieksgarantie.

 

© Autobedrijf Kaja 2020