√  BOVAG vakgarage    √  Reparatie alle merken    √  Scherpe tarieven

 

Autobedrijf Kaja

Batterij autosleutel vervangen

batterij autosleutel vervangen

Werkt de afstandbediening van uw auto niet meer? En kunt u uw autodeuren niet meer ontgrendelen en uw alarm niet meer inschakelen? Dan moet u hoogstwaarschijnlijk de batterij van de autosleutel vervangen. Deze batterij zit in de behuizing van uw autosleutel. Ook kan het voorkomen dat de autosleutel niet (goed) meer werkt omdat de behuizing versleten is. Kom in beide gevallen even bij ons langs.

Behuizing autosleutel vervangen

Het probleem van een defecte autosleutel hoeft niet altijd aan de batterij te liggen. Uw gebruikt uw autosleutel dagelijks meerdere keren en daardoor ontstaat er slijtage. Het kan dan voorkomen dat de knopjes op de sleutel niet meer goed in te drukken zijn. De meeste sleutels hebben een standaard behuizing die wij gemakkelijk voor u kunnen vervangen. Bel ons even van te voren, zodat we kunnen kijken of wij de behuizing van uw autosleutel op voorraad hebben.

Autosleutel inleren

Het kan voorkomen dat het probleem met uw sleutel niet opgelost is na het vervangen van de batterij. Ook zijn er autosleutels waarvan de batterij niet vervangen kan worden. In dat geval bestelt garage Kaja een nieuwe autosleutel voor u. Deze autosleutel wordt niet zomaar herkend door uw auto. De elektronica van de auto moet opnieuw geprogrammeerd worden. Dit noemen we het inleren van de autosleutel. Uw auto moet de sleutel herkennen, want anders zal de startonderbreker ervoor zorgen dat uw auto niet start. Garage Kaja beschikt over speciale diagnose-apparatuur waarmee wij autosleutels in kunnen leren.

Kapotte batterij autosleutel

Heeft u een defecte autosleutel? Kom dan bij ons langs en wij kijken wat er aan de hand is. Zowel het vervangen van de batterij als het inleren van een nieuwe autosleutel is in de meeste gevallen een eenvoudige klus. Wij vertellen u vooraf precies wat u van ons kunt verwachten. Klik hier om een afspraak te maken.

© Autobedrijf Kaja 2020