√  BOVAG vakgarage    √  Reparatie alle merken    √  Scherpe tarieven

 

Autobedrijf Kaja

Beoordelingen

Schrijf hier je beoordeling

Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal te kiezen (1=slecht, 5=zeer goed)

Beoordelingen (38)

Klijn
Zoetermeer
25 November, 2016

uitstekend

Goed werk tegen redelijke prijs.

Dimona
Zoetermeer
21 November, 2016

Familie garage

Mijn ouders komen al 25 jaar bij Kaja met altijd goed resultaat. Dus ga ik vanaf dat ik mijn rijbewijs en eerste auto had, ook naar hun. Geen probleem te moeilijk en de klantvriendelijk super top. Ik blijf zeker nog tot aan mijn laatste auto bij hun :-)

Edwin Hart
Spijkenisse
14 August, 2016

Blind vertrouwen

Als leek weet je gewoon dat je bij deze mensen goed zit als je wagen kuren heeft.

Fred Schoonewille
Rotterdam
15 June, 2016

Voor al het auto onderhoud naar Kaja! Ik kom er elk jaar voor de. Apk en onderhoud.

Ik geef een 10 voor klantvriendelijkheid en service.

R. de Vries
Rotterdam
04 april 2016

Zeer tevreden over Kaja

Wij zijn al jaren klant en kunnen melden dat we zeer tevreden zijn over de service van Kaja. Vriendelijk personeel en niet te duur!

Henk Teunisse
Rotterdam
11 February, 2016

garage met prima service en hart voor de zaak.

Ze zorgen dat onze auto's tegen betaalbaar tarief goed onderhouden worden. We zijn al meer dan 30 jaar klant bij beide eigenaren. Ik kan hen bij iedereen aanraden.

Gerrit
Zoetermeer
13 January, 2016

Klasse garage

niks is te moeilijk voor hen. Ik hoop nog jaren bij jullie te komen. Het is al bijna 25 jaar dat ik hier kom.

Yvonne
Rotterdam
9 January, 2016

weer super tevreden!

De Kia Sportage heeft weer een onderhoudsbeurt gehad, de banden zijn weer nagekeken et cetera. Hij rijdt weer als een tierelier!! Ook ik kom al jaren bij Autobedrijf Kaja. Goede service, betrouwbaarheid en vakmanschap! dat is de garantie waar Autobedrijf Kaja voor staat! Ga zo door mannen!!

Van der Wijk
Rotterdam
6 January, 2016

Waar "Kia" een probleem van maakt, lost "Kaja" wel op!!

Zeer tevreden, snelle service, oplossingen geen probleem. En de binnenkant van de deur (bekleding) nog heel gehouden ook. En dat met een dichte deur. En zeer klant vriendelijk, wij hoeven in ieder geval niet verder te zoeken. Heren bedankt.

Frans
Rotterdam
27 November, 2015

WEER fantastisch geholpen

Wij zijn al heeeeeeeeeel lang klant van Kaja. En iedere keer tevreden. Of het nou met pech met de auto is of een Apk-keuring of onderhoud. Iedere keer alle afspraken nakomen en alles vlot geregeld. Fantastisch bedrijf!!

Herman Maquelin
Rotterdam
9 October, 2015

Fijne garage

Geen gezeur, vriendelijk en betrouwbaar. Ik kom graag voor de jaarlijkse keuring en hoop nog veel plezier te beleven met mijn engzins al oude auto. Reparaties uitstekend!

Alex
Rotterdam
25 september, 2015

Uitstekende service en zeer goede monteurs

Ik ben al jarenlang vaste klant van Garage Kaja, en ik weet dat bij elke vorm van schade of reparatie mijn auto bij Garage Kaja in goede handen is.






Hoop dan ook nog vele jaren gebruik te kunnen maken van de zeer goede dienstverlening van Garage Kaja!

G.kleisterlee
Rotterdam
07 aug, 2015

Prima service

Zeer service gericht en altijd bereid te helpen!

Adrie van Veen
Rotterdam
20 July, 2015

Super garage

We komen al heel lang bij deze garage. Wat steeds weer opvalt is: de goede service, de klantvriendelijkheid, de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ga vooral zo door!

Gerard & Tineke Nederpel
Rotterdam
3 July, 2015

Uitstekende service

Wij zijn al meer dan 12 jaar klant bij KAJA. Al die jaren hebben wij van hen altijd een vriendelijk, vakkundig advies en service gekregen. KAJA raden wij iedereen aan. Je bent daar in goede handen!

Lucien Dopper
Rotterdam
21 June, 2015

Kaja is top!

Ik kom al jaren bij Kaja. Ik heb mijn huidige auto een aantal jaren geleden gekocht via Kaja en deze rijdt fantastisch. Ik ben zeer tevreden over hun manier van werken. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en geven deskundig advies. Dat is voor mij zeer belangrijk, daar ik zelf weinig verstand van auto's heb. Je kan er op korte termijn terecht en Kaja is zeker niet duur. Ik kan Kaja aan iedereen aanraden. Voor mij is Kaja de plaats waar je moet zijn voor het aankopen van een betrouwbare auto of het onderhoud van de auto. Kortom: Kaja jullie zijn top, ga zo door!

Maxime
Rotterdam
20 June, 2015

Beste en fijnste garage ooit !

15 Jaar geleden terecht gekomen via mijn werkgever en altijd dik tevreden over de goede & vriendelijke service. Ze denken mee, kunnen alles en zijn goudeerlijk ! Zowel in prijs als advies. Ik laat mijn wagentjes met een gerust hart achter bij Kaja voor reparatie, onderhoud en keuring, ik zeg 6 sterren!

Peter van Rosmalen
Alkmaar
18 June, 2015

Competent en betrouwbaar

Ik laat al sinds 1993 mijn auto's bij Autobedrijf Kaja onderhouden. Dit alles naar volle tevredenheid. Vorig jaar naar Alkmaar verhuist, maar vorige week weer naar Rotterdam gereden om mijn auto een grote beurt en APK te geven. Voor mij geen ander autobedrijf!

Ron van bekkum
spijkenisse
12 June, 2015

een aanrader

was toe aan een andere auto,garage KAJA heeft voor mij de perfecte auto gevonden. mannen bedankt !!

monique
Spijkenisse
9 June, 2015

KLANTVRIENDELIJK ,PRIMA SERVICE

Ik kom er al heel wat jaren graag!! Mijn auto weer gekeurd. Ik kan weer veilig en zeker op weg. Garage KAJA bedankt!!!

Luc
Sittard
8 June, 2015

Tevreden!

Inmiddels 4 jaar klant bij Kaja. Altijd goede service en schappelijke tarieven!

Martine M
Rotterdam
8 June, 2015

Goede service!

Na 6 jaar onderhoud aan mijn Peugeot ben ik nog steeds tevreden over de service van Kaja!

Frank
Rotterdam
6 June, 2015

Top-garage

Al 20 jaar verzorgt Garage KAJA het onderhoud en de reparaties aan onze auto. Vakkundig, met een goed advies en zeer betaalbaar. De mannen hebben er verstand van met oog voor de klant. Een aanrader!

robert
rotterdam
1 June, 2015

auto weer gekeurd

weer goed geholpen goede service aardige gasten.dus een aanrader.

Riwear
Barendrecht
1 June, 2015

Top voor zakelijke klanten

Super service weer omruilen van de auto en de volgende dag de bedrijfswagen weer top terug. Weer bedankt KAJA

ewald
Rotterdam
1 June, 2015

top garage

Snelle service en vervangende auto. Blijven zelfs op je wachten als je wat later bent

R.Swinkels
Rotterdam
1-6-2015

goede service en goudeerlijke mensen(zie je niet vaak meer tegenwoordig ;-)

kom al jaren bij deze garage en is altijd schapelijk met de prijs maar belangrijker nog goudeerlijk als er wat kapot of vervangen moet worden doen ze dat MAAR als het NIET nodig is doen ze het ook niet en dat is voor een klant met weinig verstand van motoriek een fijne wetenschap .

Anneke
Schiebroek
28 May, 2015

Prima service

Ik ben op advies van een vriendin bij Kaja terecht gekomen. Ben nu 6 jaar klant en ga hier niet meer weg. Prima service en krijg altijd een vervangende auto mee

irma
rotterdam
29 May, 2015

goede schade afhandeling

Laats schade aan mijn auto netjes gerepareerd zeer tevreden en vervangend vervoer gehad

Jasper Zoetemeyer
Berkel en Rodenrijs
28 May, 2015

Super service

Altijd goed en behulpzaam! kom hier al jaren en altijd tevreden.

B.Schipper
Rotterdam
28 May, 2015

Bij KAJA Staan ze altijd voor je klaar, nog ouderwetse service!

Al jaren ben ik klant en KAJA is een begrip, menig officieel dealer kan hier nog wat leren!

Herman
rotterdam
28 May, 2015

TOP

Geen standaardgarage maar een garage met maatwerk. mensen met hart voor de zaak, snel, deskundig en servicegericht en dat alles zeer betaalbaar, kortom top!

Yordi
Krimpen
28 May, 2015

Topgarage

Garage met een goede service en monteurs met grote kennis over auto's ! Als er wat met mijn auto is kan ik altijd langskomen.. Aanrader dus!!

tamara
rotterdam
29 May, 2015

Top Garage

Vriendelijk en vakkundig personeel die altijd voor je klaar staan! De snelheid is groot de kosten klein! Kaja blijft mijn garage!!

Yvonne
Rotterdam
30 May, 2015

TOP SERVICE!

Ik kom al 23 jaar bij Autobedrijf KAJA. Het zijn hardwerkende mannen met de nodige technische kennis van diverse merken auto's. Echt een TOP SERVICE en er staat altijd een vervangende auto klaar mits je deze nodig hebt.

Frans de Wit
Hoogvliet
28 May, 2015

Staan altijd voor me klaar

Ik kom al jaren bij Kaja en ze staan altijd voor me klaar ook als ze het druk hebben. Prima service en betaalbaar. Ik kan deze garage iedereen aanraden

Jessie
Schiedam
8 March, 2017

JG Schilderwerken Schiedam

Heel betrouwbaar bedrijf die vooraf overlegd over de prijs en een uitstekende service bied! Voor ons niks anders meer!

Gurbet
Rotterdam
20 September, 2017

Benzine tank

Na 75 euro getankt te hebben, kwam ik dezelfde dag achter dat mijn tank aan het lekken was. ANWB gebeld hebben mijn auto gesleept naar een ander garage twee straten verder van mijn huis. Zowel anwb en de garage zeiden, ze hebben die gat met kit in het verleden dichtgemaakt wat heeft gewerkt een aantal jaren. Reparatie (vervanging) zou dus zo'n duizend euro kosten. Mijn broer Ronald heeft zijn garage gebeld in Zeewolde en kwam op hetzelfde bedrag uit. Dus heb ik Garage Kaja gebeld (zij hebben in het verleden ook mijn V snaar vervangen waar ik nog steeds tevreden over ben), en de situatie uitgelegd, ook bij hun kwam de kosten tegen de 1000 euro aan. Gelukkig had ik toen geld geleend van de bank (wat eigenlijk bedoeld was voor mijn nieuwe huis). ANWB gebeld of ze mijn auto wilden transporteren naar Garage Kaja, de medewerkster van de ANWB was niet aardig en met bange gevoel, lekkende tank, met mijn broer Ronald aan de telefoon naar Garage Kaja gereden. Heb ze gevraagd als ze een tweede tank konden vinden heel graag. Paar dagen later kreeg ik een telefoontje van ze en zeiden dat ze na vele zoeken een tweede hands tank hadden gevonden en dat ik hem over paar dagen kon ophalen!!!! de kosten 500 euries lichter!!!! Snelle service en proberen de prijs zo laag mogelijk te houden en proberen aan de wensen van hun klanten te houden. Petje af.

© Autobedrijf Kaja 2017