√  BOVAG vakgarage    √  Reparatie alle merken    √  Scherpe tarieven

 

Autobedrijf Kaja

Archief

Autoschade? U bepaalt de garage

De laatste jaren zien we steeds meer afspraken achter de schermen tussen verzekeringsmaatschappijen en autoschade herstelbedrijven. Bij het melden van een autoschade bij uw tussenpersoon of verzekeraar krijgt u vaak te horen de auto naar een bepaalde garage te brengen. Dit zou voordeliger zijn in verband met het eigen risico en de kosten die vergoed worden voor het veelal noodzakelijk vervangend vervoer. Maar is dit wel altijd in uw voordeel? Wij zien in de praktijk dat dit zeker niet altijd het geval is en wijzen u erop dat u altijd vrij bent om u eigen garage uit te kiezen voor het herstel van de schade. Los van de kosten is het ook van belang dat uw schade professioneel wordt hersteld en u wordt bijgestaan met de papierwinkel.

Hulp bij autoschade

Garage Kaja helpt u verder bij autoschade. Heeft u een schade aan uw auto, meldt dit dan direct bij ons. Wij nemen dan contact op met uw verzekeringsmaatschappij en zorgen voor de afwikkeling van de schade. Nadat de omvang en de herstelkosten zijn vastgesteld starten wij direct met het herstellen van de schade en zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk over uw auto kunt beschikken. In de tussentijd krijgt u van ons zonder kosten een leenauto mee. En dit is in uw voordeel, omdat bijna alle verzekeraars maximaal 75% vergoeden over een periode van 2 weken voor de kosten die u maakt voor vervangend vervoer. En u zult dan ook nog moeten aantonen dat u echt vervangend vervoer nodig heeft.

Professioneel schadeherstel

We zorgen ervoor dat schade aan de carrosserie en de onderdelen van uw auto vakkundig worden gerepareerd zonder dat het zichtbaar is dat uw schade heeft gehad. We werken met zeer ervaren autoschade specialisten voor het uitdeuken en spuiten. Garage Kaja verzorgt de afbouw en opbouw en het herstel van alle onderdelen zoals u van ons gewend bent.

Bovag Garantie op herstel

Als erkend Bovag garage krijgt u  garantie op de onderdelen en arbeidsloon van de vervangen onderdelen wanneer deze onverhoopt na het herstel binnen zes maanden kapot gaan als gevolg van een productie-of reparatiefout. De garantie geldt uiteraard niet als het onderdeel kapot gaat als gevolg van een andere aanrijding.

 

Geplaatst op: 19 november

© Autobedrijf Kaja 2020