√  BOVAG vakgarage    √  Reparatie alle merken    √  Scherpe tarieven

 

Autobedrijf Kaja

Trekhaak monteren

Trekhaak

Op weg en de fietsen, boot of caravan mee?  We monteren de geschikte trekhaak op iedere wagen voor zorgeloos gebruik.  We monteren alleen trekhaken van topmerken zodat u veilig en probleemloos van een aanhanger of fietsendrager gebruik kun maken. Wij monteren deze snel en vakkundig onder uw auto tegen een voordelige prijs.

Welke trekhaak past

Als je een trekhaak wilt laten monteren, heb je een aantal keuzes uit de volgende soorten: een vaste (permanente), een afneembare of een weg-draaibare trekhaak. Voor bepaalde type auto’s zijn niet alle soorten geschikt. We zoeken in ons ruime assortiment de juiste trekhaak voor jouw auto, ongeachte het bouwjaar.

Kabel set

Je hebt keuze uit een 7-polige of 13-polige kabelset. Een 7-polige set geeft alleen de basisverlichting voor bijvoorbeeld fietsendragers, terwijl een 13-polige set continu stroom geeft voor bijvoorbeeld de koelkast in de caravan, en soms ook voor de mistverlichting. Wanneer u een fietsendrager met een elektrisch liftsysteem heeft, is ook  een 13-polige stekker nodig. De kabel set is gemaakt van hoogwaardige materialen, voor langdurig en intensief gebruik.

Snel en vakkundig ene trekhaak monteren

Wilt een een trekhaal laten monteren, kom dan langs bij garage Kaja. Wij adviseren u in de keuze van de juiste trekhaak, afhankelijk van uw auto en de toepassing. Twijfelt u aan de staat van uw huidige trekhaak?  Wij controleren op deze op de ophanging en stroringen in de elektra of stekker. We herstellen, veravngen en monteren trekhaken voor alle personenauto’s en bestelbusjes. We weken uitsluitend met topmerken als Bosal en Brink.  U ontvangt vooraf een prijsopgave voor de herstelkosten.

  

© Autobedrijf Kaja 2018