Accu vervangen

Start uw auto slecht of brandt uw verlichting minder fel? Dit zou kunnen betekenen dat de accu vervangen moet worden. Iedere accu heeft een bepaalde levensduur. Indien de levensduur bereikt is adviseren wij u deze te vervangen zodat u niet onverwachts stil komt te staan.

Wanneer vervangen

Een accu hoeft niet ineens kapot te gaan. De accu kan ook leeg lopen door stroom te verbruiken zonder dat de accu oplaadt. De accu laadt op tijdens het rijden, maar een slechte accu laadt niet meer goed bij. De gemiddelde levensduur van een accu is ongeveer 5 tot 6 jaar en is afhankelijk van het gebruik. Rijdt u vaak korte stukken dan slijt de accu sneller. In de winter gaat de accu eerder leeg of zelfs kapot. Daarom is het belangrijk om te controleren of de accu aan vervanging toe is.

Tip: zelf controleren van de accu

U kunt de accu zelf controleren. Zet de radio en ventilatie voluit. Als de verlichting dan zwakker wordt is de accu niet meer goed. Twijfelt u over de staat van uw accu? Dan kunt u natuurlijk altijd langs komen. We kunnen de accuspanning voor u meten, en zo nodig de accu vervangen. We raden u dan ook vooral aan om voor de winter de accu te laten nakijken zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Wij vervangen accu’s voor iedere auto 

Wij vervangen accu’s voor alle personenauto’s en bestelbusjes. We werken met de professionele accu’s van Bosch. Het vervangen van een accu tussen de 100 en 140 euro, afhankelijk van uw type auto. Wij vervangen uw kapotte accu terwijl u wacht. Uw oude accu wordt op professionele gerecycled om extra belasting voor het milieu te voorkomen. U betaalt 15 euro wettelijke verwijderingsbijdrage. Wilt u de accu laten controleren of vervangen? Wij helpen u graag verder.