Motorblok inwendig reinigen

Heeft u een vervuilde motor en wilt u het motorblok inwendig reinigen? Wij zorgen ervoor dat uw motor weer optimaal functioneert na een goede reinigingsbeurt. Een goede reiniging voorkomt tevens onnodige en hoge reparatiekosten in de toekomst.

Hoe herkent u een vervuilde motor?

Een vervuilde motor kan verschillende narigheden met zich meebrengen. Bij een lichte vervuiling kan de auto kan meer brandstof gaan verbruiken of minder vermogen leveren. Is er sprake van een sterke vervuiling van de motor dan kunt u problemen krijgen met het starten van de auto of de auto loopt niet mooi stationair. In het ergste geval komen er zwarte pluimen/rook uit de auto bij het gas geven. Al deze problemen zijn relatief eenvoudig te verhelpen door ons met een goede reinigingsbeurt bij garage Kaja. Wij werken een uitgebreid programma reinigingsproducten van het gerenommeerde Forté voor ieder type motor.

Wij reinigen meer dan alleen de motor/blok

Naast het reinigen van een vervuilde motor reinigen wij ook meer. Een goede reinigingsbeurt kan je bij ons ook krijgen voor:

  • Het koelsysteem: Verwijdert vuil en ketelsteen uit koelsystemen voor een betere warmteoverdracht en herstellen van het koelcapaciteit.
  • Het brandstofsysteem: Verwijdert vuil in het brandstofsysteem, optimaliseert het brandstofverbruik en zorgt voor schonere uitlaatgassen, waardoor de motor schoon blijft en optimaal presteert.
  • Het roetfilter: Maakt een snellere en meer volledige regeneratie van het roetfilter mogelijk en verlaagt de roetbelasting van het roetfilter.
  • De luchtkanalen en de verdamper: Reinigt alle luchtkanalen en de verdamper voor een frisse en zuivere lucht in de auto vrij van bacteriën schimmels en sporen.

Motorblok inwendig reinigen voor betere prestaties

Wilt u weten of uw motor of andere onderdelen van de auto zijn vervuild, kom dan even langs voor een gratis controle. Wij controleren of er sprake is van vervuiling en geven u advies over de juiste reinigingsmogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij direct de juiste reiniging toepassen voor de wagen.