Zomercheck

Ga veilig op reis en doe een zomercheck voor uw auto. Wij controleren uw voertuig op 25 belangrijke punten. Zo bent u er zeker van dat u onderweg niet stil komt te staan. Gaat u reizen met een caravan, aanhanger of boot, dan inspecteren wij ook alle zaken rondom uw trekhaak. De meest voorkomende onderdelen die tijdens de vakantie gaan controleren wij met extra aandacht. Indien er aanleiding is informeren wij u direct, zodat eventueel nog iets kan worden voor de vakantie.

Onderdelen-check : de top 10 meest voorkomende vakantie reparaties

Wij controleren uw voertuig op de onderdelen die voorkomen in de top 10 van onderdelen die stuk gaan tijdens een vakantie. Indien de onderdelen niet volledig functioneren informeren wij u en na uw toestemming proberen we deze te repareren. Mocht dit niet mogelijk zijn kunnen wij het onderdeel vervangen. U krijgt uiteraard eerst een prijsopgave van ons. We doen er alles om om u zorgeloos en op tijd op reis te kunnen gaan.

Accu
Turbo*
Schokbrekers
Uitlaatsysteem
Vering
Radiateur
Riemen
V-snaar
Remblokken
Remschijven

Zomercheck: veilig op reis

Veruit het belangrijkste tijdens de reis is dat u natuurlijk veilig de weg op kunt. Wij controleren daarom extra op alle onderdelen die direct met de veiligheid van u en uw passiagiers yte maken hebben. Treffen wij iets aan dan zullen wij na overleg met u direct tot herstel overgaan. Dit kan eventueel gebeuren in combinatie met een beurt of apk keuring.

Remsysteem
Verlichting
Wielbouten
Banden
Waarschuwingslampjes
Computer check
Ruitenwisser bladen
Voorruit

Vloeistoffen op peil

Vloeistoffen op peil
Alle vloeistoffen van de auto worden gecontroleerd en indien nodig door ons aangevuld of vervangen. Het is erg belangrijk dat uw vloeistoffen op peil zijn voor vertrek en het is zeker aan te bevelen reserve vloeistoffen mee te nemen. Zeker in landen waar de auto extra op de proef worden gesteld door warm of koud weer of bergachtige wegen, verbruikt uw auto meer dan u gewend bent.

Ruiten reiniger
Motorolie
Remolie
Accu vloeistof
*indien van toepassing