Vervangen en reparatie van banden en velgen
Vele merken voor scherpe prijzen

Bandenservice

Bandenservice bij garage Kaja voor betaalbare banden van de beste merken. Zijn uw banden aan vervanging toe, kom dan even langs of bel voor een prijsopgave. Wij leveren alle soorten banden van verschillende merken voor een vaste lage prijs. Bij iedere bandwissel worden de velgen gebalanceerd en ventielen vervangen. Indien nodig worden de banden uitgelijnd, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Bandenkeuze

Wij adviseren u bij de keuze van de juiste banden voor uw auto. Banden zijn leverbaar in vele soorten en prijsklassen. Maar welke moet u kiezen? Afhankelijk van auto, gebruik en omstandigheden leveren wij de perfecte en betaalbare band voor uw auto. 

Zomerbanden, winterbanden en alle seizoenen

Wij verzorgen voor u een totaal bandenservice, waarbij we 1 keer per jaar uw zomerbanden en winterbanden omwisselen. De banden worden dan bij ons opgeslagen zodat u hier geen omkijken naar heeft. Zo rijdt u altijd veilig en doet u langer met uw banden. Uw investering in 2 setjes banden verdient u dus snel terug.

Velgen

Naast autobanden kunt u bij ons ook terecht voor alle soorten en maten auto velgen. U kunt bij ons een keuze maken uit alle voorkomende velgen die hij best passen onder uw auto. Zowel voor originele velgen als voor imitatie velgen bieden wij een breed scala aan keuzemogelijkheden. Kom een langs om te kijken welke velg past bij uw auto.

We houden uw auto in topconditie