Reparatie van alle merken
We maken het snel en vakkundig

Ruitenwisserbladen vervangen

Maken uw ruitenwissers een piepend geluid of laten ze vervelende strepen op de voorruit achter? Dan wordt het tijd om de ruitenwisserbladen te vervangen.

Het belang van goede ruitenwissers 

Het vervangen van ruitenwisserbladen hoort bij het periodiek onderhoud van uw auto. Het rijden met niet goed functionerende ruitenwissers kan niet alleen heel vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk zijn. Wanneer u op een mooie zomerdag door een zwerm vliegjes rijdt, dan heeft u goed functionerende ruitenwissers nodig. Hetzelfde geldt in het geval een flinke regenbui of sneeuwval. Op winterse dagen kan de combinatie van sneeuw, ijs en strooizout zorgen voor extra smerige autoramen. Goed functionerende ruitenwissers zijn dan van vitaal belang. Daarnaast zijn de ruitenwissers tevens van belang bij de keuring van uw auto. Zijn de ruitenwissers niet in orde, dan komt uw auto niet door de APK-keuring.

Tijd voor vervanging?

Slecht functionerende wisserbladen kunt u aan verschillende punten herkennen. Wanneer uw voor- of achterruit niet meer goed schoon wordt, is het overduidelijk een teken om de bladen te vervangen. Ook kan het zijn dat de bladen juist strepen op uw ruit achterlaten. Dat is ook een reden voor vervanging. Daarnaast kan het zijn dat uw ruitenwisserbladen niet soepel over de ruit bewegen; ze haperen als het ware dan. Tenslotte kan het ook zijn dat de rubbers van de bladen scheuren of loslaten. Ook dat duidt erop dat het tijd is de ruitenwisserbladen te vervangen.

Versleten ruitenwisserbladen vervangen

Om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer is het van belang om versleten ruitenwisserbladen zo snel mogelijk te vervangen. Garage Kaja heeft de beschikking over ruitenwisserbladen voor ieder merk en type auto en vervangen deze snel voor u. Wij geven u vooraf aan wat de kosten hiervoor zijn en hoeveel tijd we nodig hebben voor de vervanging. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Wij gebruiken ruitenwisserbladen van de beste merken, zodat u verzekerd bent van een lange levensduur van uw ruitenwissers. 

We houden uw auto in topconditie