√  BOVAG vakgarage    √  Reparatie alle merken    √  Scherpe tarieven

 

Autobedrijf Kaja

Airco onderhoud

Airco onderhoud

Een goed werkende airco in je auto is aangenaam en noodzakelijk. Het verhoogt het comfort en voorkomt  in de winter beslagen ruiten.Plan een airco onderhoud bij garage Kaja en zorg voor een goede en schone lucht in je wagen.

Airco onderhoud voor een goede en frisse werking

Koelt je airco niet meer zo goed of heb je last van nare luchtjes? Kom dan even langs  voor een airco servicebeurt. Wij vullen uw airco systeem en recyclen het koudemiddel zodat de koelcapaciteit van het systeem behouden blijft. Daarnaast reinigen wij het gehele aircosysteem zodat ziektekiemen en nare luchtjes in de auto verdwijnen. Eens per 4 jaar dient de airco te worden gevuld en wij adviseren eens per jaar de airco te laten reinigen. Zo vertraagt u de aangroei van nieuwe bacteriën in je airco en blijft het fris tijdens het rijden.

Wat u moet weten over uw airco systeem

Airco onderhoud en reparatie met de beste apparatuur

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur om uw airco te testen en onderhouden. Goed opgeleide en ervaren technici zorgen ervoor dat uw airco systeem na onderhoud weer goed werkt. U kunt ook bij ons terecht voor revisie of vervanging van onderdelen van uw airco systeem. Wij recyclen de oude verwijderde koelmiddelen uit uw aircosysteem op duurzame wijze, zodat deze geen extra belasting vormen voor het milieu. Twijfelt u of de airco nog goed werkt? Kom dan even bij ons langs voor een gratis aircocheck en een vrijblijvend advies!

© Autobedrijf Kaja 2020