Onderhoud van de airco
Reinigen en vullen van koudemiddel voor een goede werking

Airco onderhoud

Een goed werkende airco in je auto is aangenaam en noodzakelijk. Het verhoogt het comfort en voorkomt in de winter beslagen ruiten. Plan een airco onderhoud bij garage Kaja en zorg voor een goede en schone lucht in je wagen.

Airco onderhoud voor een goede en frisse werking

Koelt je airco niet meer zo goed of heb je last van nare luchtjes? Kom dan even langs voor een airco servicebeurt. Wij vullen uw airco systeem en recyclen het koudemiddel zodat de koelcapaciteit van het systeem behouden blijft. Daarnaast reinigen wij het gehele aircosysteem zodat ziektekiemen en nare luchtjes in de auto verdwijnen. Eens per 4 jaar dient de airco te worden gevuld en wij adviseren eens per jaar de airco te laten reinigen. Zo vertraagt u de aangroei van nieuwe bacteriën in je airco en blijft het fris tijdens het rijden.

Wat u moet weten over uw airco systeem

-Het koudemiddel in je airco neemt jaarlijks met gemiddeld 9-10% af door verlies en verdamping
-Uitstel van onderhoud aan de airco is een belangrijke oorzaak van problemen met de airco
-Schakel uw airco pas in als uw motor op temperatuur is, zeker na een koude winternacht
-Schakel de airco uit voordat u de motor uitzet en voorkom airco schade

Onderhoud en reparatie van aircosystemen

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur om uw airco te testen en onderhouden. Goed opgeleide en ervaren technici zorgen ervoor dat uw airco systeem na onderhoud weer goed werkt. U kunt ook bij ons terecht voor revisie of vervanging van onderdelen van uw airco systeem. Wij recyclen de oude verwijderde koelmiddelen uit uw aircosysteem op duurzame wijze, zodat deze geen extra belasting vormen voor het milieu. Twijfelt u of de airco nog goed werkt? Kom dan even bij ons langs voor een gratis aircocheck en een vrijblijvend advies!

We houden uw auto in topconditie