Reparatie van alle merken
We maken het snel en vakkundig

Verlichting vervangen

Tijdig uw verlichting vervangen is belangrijk om veilig de weg op te kunnen gaan. U zorgt hiermee dat u goed zichtbaar bent voor uw medeweggebruikers, wat ten goede komt aan uw eigen veiligheid en dat van een ander.

Wanneer verlichting vervangen?

Deze vraag lijkt natuurlijk een inkopper: u vervangt de verlichting wanneer deze kapot is. Uiteraard, maar ook bij een verminderde werking van uw lampen of wanneer het glas of het kunststof van de behuizing dof of smerig is, is het belangrijk om hier iets aan te doen. Blijf niet doorrijden met autoverlichting die niet in orde is en zorg ervoor dat de defecte lamp direct vervangen wordt. U voorkomt dan niet alleen dat u een boete krijgt, maar rijdt ook veel veiliger. Naast het feit dat u slechter zichtbaar bent, is het in veel gevallen zo dat de levensduur van de lampen die nog functioneren ook op zijn eind loopt. Te lang doorrijden met defecte verlichting kan er dus resulteren in het uitvallen van de overige lampen, waardoor u helemaal een groot probleem heeft.

Zelf verlichting vervangen of laten doen?

Verlichting vervangen kunt u in sommige gevallen zelf, maar we zien steeds vaker dat het op orde brengen van uw autoverlichting een lastige klus is. Bij oudere auto’s komt u er waarschijnlijk nog wel uit, maar de lampen van de nieuwere auto’s zijn niet altijd direct toegankelijk. De verlichting is vaak vakkundig weggewerkt en er is een stuk expertise benodigd om de lampen te vervangen. Daarnaast heeft u met een nieuwe auto soms niet eens door dat uw verlichting defect is, omdat de overige lampen de functie van de defecte lamp overnemen. Laat uw verlichting daarom ook periodiek controleren.

Maak een afspraak

Is uw verlichting defect en kunt u het probleem zelf niet oplossen? Autobedrijf Kaja heeft ervaring met het vervangen van de verlichting van alle merken en type auto’s. Wij geven van te voren aan welke werkzaamheden we uitvoeren, hoe lang dit gaat duren en wat de kosten zijn. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en kunt u snel veilig de weg weer op.

We houden uw auto in topconditie