Ruitschade repareren

Ruitschade repareren bij garage Kaja. Ruitschade, hoe miniem ook, kan voor grote problemen zorgen. Wanneer u dus een sterretje of scheur in uw autoraam heeft, moet u hier zo snel mogelijk iets aan doen.

Doorrijden met ruitschade

Ruitschade is iets wat bijna iedere automobilist wel eens meemaakt. Een sterretje in de voorruit of een gebroken ruit is namelijk niet altijd te voorkomen, bijvoorbeeld door steenslag. Aangezien rijden met ruitschade wettelijk verboden is, is het zaak om de ruit zo snel mogelijk te laten repareren of te vervangen. Reparatie of vervanging is afhankelijk van de schade.

Verschillende soorten ruitschade?

Kijkend naar ruitschade zijn er eigenlijk twee soorten schade te herkennen: een sterretje of een barst of scheur in de ruit. Bij een sterretje is het vaak nog mogelijk om deze te verhelpen met een harsinjectie. Echter als er sprake is van een scheur is reparatie meestal niet meer mogelijk en zal de gehele ruit vervangen moeten worden. Tevens kan het voorkomen dat uw autoruit ingeslagen wordt, bijvoorbeeld bij een diefstal. Ook dan bent u genoodzaakt zo snel mogelijk een nieuw autoraam te laten plaatsen.

Sterretje? Kom meteen in actie

Belangrijk is ook, om de schade niet onnodig groter te laten worden. Een sterretje kan heel onschuldig lijken, maar kan zomaar ineens uitmonden in een scheur of barst. Zorg er dus voor dat u tijdig maatregelen neemt. Dat scheelt u niet alleen in de kosten, maar u kunt er ook gevaarlijke situaties mee voorkomen. Wanneer een sterretje bijvoorbeeld op de snelweg ineens uitmondt in een flinke barst, dan kunt u verminderd zich hebben. Met alle vervelende gevolgen van dien …

Maak een afspraak

Heeft u ruitschade? Wacht dan niet en neem contact met ons op. Wij vervangen of repareren uw autoruit snel en geven van te voren duidelijk aan wat de kosten zijn. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Klik hier om een afspraak te maken.