Remmen service

Kom langs voor de remmen service voor uw wagen. Wij repareren of vervangen onderdelen van het remsysteem. Kaja is erkend Brabo brake expert en onderhouden uw remmen met de grootste zorg. Remmen slijten. Hoe vaker je deze gebruikt, hoe sneller ze slijten. De slijtage gaat geleidelijk waardoor u niet merkt dat ze slecht zijn. Regelmatige controle van uw remmen is dus verstandig en vergroot uw veiligheid indien u écht gebruik moet maken van uw remsysteem bij een noodingreep. Ga voor zekerheid en kom langs voor een gratis remtest.

Remmen service voor alle punten van uw remsysteem

Het remsysteem kent 4 belangrijke onderdelen: de remvloeistof, de schijfrem, de trommelrem en de remblokken. Ook controleren wij de werking van de remcilinder en remtang voor een veilige werking van uw remmen. We meten bij iedere test de dikte van uw remschijven en indien de minimale maat nadert, komen de schijven voor vervanging in aanmerking. Wij zullen u hierop attenderen. De remblokken worden gecontroleerd op dikte, maar ook op de werking. Immers kan een remblok met ogenschijnlijk de juiste restant dikte toch aan vervanging toe zijn. Naast het reinigen van het remzadel, controleren we de geleidepennen en gerbuiken de juiste vetten.

Hoe merkt u dat remmen slechter worden?

Wanneer uw remmen piepen wordt het geluid waarschijnlijk veroorzaakt door een loszittend onderdeel in uw remmen. Door trillingen wordt het geluid veroorzaakt. Dit kan zowel het geval zijn bij piepen met droog weer als bij piepende remmen bij nat weer of sneeuw. Tijdens de remmen service voorkomen of verhelpen we de piepende remmen. Indien uw remmen trillen adviseren wij u direct contact op te nemen met ons en uw remmen te laten controleren, of indien nodig, te repareren. Doorrijden met defecte remmen kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Kaja is erkend Brembo Brake Expert

Wij zijn erkend Brembo expert in remsystemen. Van de werking van remsystemen tot het beoordelen van slijtage hiervan en op de juiste wijze van onderhouden en onderdelen vervangen. De technici van Kaja zorgen voor een veilige en betrouwbare werking van uw remmen. Onder alle omstandigheden. Onze remspecialisten hebben exclusief toegang tot de Brembo Brake System Academy, waar wij continu onze technische kennis up-to-date houden en over alle montagehandleidingen beschikken. De Brembo Expert no-nonsense garantie doet haar naam eer aan: garantie is verzekerd voor elke Brembo Expert die op de juiste manier te werk is gegaan en het juiste gereedschap heeft gebruikt.