Schadeherstel
We maken het snel en vakkundig

Schadeherstel

Als uw auto een kras, deukje of andere autoschade heeft, wilt u dat natuurlijk snel hersteld hebben. Bij ons wordt uw autoschade vertrouwd, vakkundig en snel hersteld. Wij staan altijd voor u klaar met een professionele aanpak bij schadeherstel en zorgen voor de beste oplossing zonder zorgen. Schade aan uw auto is tenslotte al vervelend genoeg.

Vervangend vervoer bij schadeherstel

Wij verzorgen voor u vervangend vervoer tijdens de periode dat de auto bij ons staat. Zo blijft u mobiel. Wij helpen u bij de afwikkeling van de schade en de kosten van vervangend vervoer bij uw verzekeringsmaatschappij.

Ruitschade

Bij ruitschade proberen we eerst de voorruit te repareren in plaats van te vervangen. Dit is een aanzienlijk goedkopere oplossing. Indien het echt niet anders kan zullen we de voorruit vervangen, wanneer de schade te groot is of als de schade zich hinderlijk in het gezichtsveld bevindt. We kunnen elke ruit vervangen van ieder merk auto. Tijdens de reparatie kunt gewoon even blijven wachten en direct weer over de auto beschikken na reparatie. Indien nodig vervangen we ook direct uw ruitenwissers. Safety first !

Cosmetische behandeling

U kunt bij ons terecht voor schadeherstel en cosmetische behandelingen voor de auto, zoals uitdeuken zonder spuiten, steenslag reparatie en spot-repair. Voor een snelle en professionele reparatie zonder hoge kosten van spuiten.

We houden uw auto in topconditie