√  BOVAG vakgarage    √  Reparatie alle merken    √  Scherpe tarieven

 

Autobedrijf Kaja

Archief

Auto diagnose apparatuur alle merken

Vanaf heden beschikken wij over een ultra modern auto diagnose apparaat. De Hella Mega Mac speurt in korte tijd storingen op van alle merken auto’s. Na een testperiode van 2 weken met dit apparaat zijn wij tot de conclusie gekomen dat deze aan de hedendaagse normen voldoet. We hebben in totaal 3 verschillende apparaten getest en de Helle Mega was veruit de meest uitgebreide en meest gebruikersvriendelijke. Dus heeft u een lampje banden op uw dashboard, kom dan even langs en we onderzoeken direct de foutmelding.

Auto diagnose

Het is mogelijk dat er slechts sprake is van een software storing. In dat geval resetten wij het systeem van uw auto en kunt u weer zonder zorgen verder rijden. Mocht er meer aan de hand zijn, detecteren wij dit direct en kunnen de juiste diagnose stellen.

Auto diagnose apparatuur alle merken

Dat in moderne voertuigen steeds meer en complexere hightech componenten worden ingebouwd, hoeven we u niet te vertellen. En vanaf nu hoeven we niet lang meer te zoeken naar de storing en kunnen we de rekening laag houden voor u. Garage Kaja uw betrouwbare adres voor reparatie van alle merken auto’s.

 

Geplaatst op: 20 oktober

© Autobedrijf Kaja 2020